Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIAMI si CROAZIERA BAHAMAS - Revelion 2020

Descriere

Destinatie: SUA

Durata: 1 zi, fara cazare

Miami Beach este un oras - statiune, scaldat de apele Oceanului Atlantic, cu plaje superbe, apa clara si calda, nisip fin si curat. 
Va invitam sa intrati in noul an bucurandu-va de focul de artificii de la miezul noptii, organizat pe celebra plaja din South Beach. Vremea este blanda iar dispozitia este festiva si electrizanta! 
Pentru ca relaxarea sa fie deplina, vom parasi Miami pentru doua zile si vom naviga pe Marea Caraibilor, spre Bahamas, insula pe care Columb a ajuns in 1492, debarcand in Lumea Noua, transformata pentru o vreme in refugiu pentru sclavii liberi, devenita astazi una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta din lume. 


SERVICII INCLUSE: 
transport cu avionul Bucuresti Miami si retur cu compania AIR FRANCE (schimbarea curselor in Paris); 
8 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 4* in Miami AC by Marriott sau similar in Miami Beach; 
2 nopti cazare cu pensiune completa pe vasul CARNIVAL SENSATION in functie de tipul de cabina ales (sunt incluse si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea - doar la bufet, la dozator; 
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport; 
accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori de la bordul vasului; 
transferuri aeroport hotel aeroport; 
transferuri hotel port hotel; 
insotitor roman de grup; 
taxele portuare (pot suferi modificari); 
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari). 


Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, august 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe. 


NU SUNT INCLUSE: 
taxa de viza SUA: 160 USD/persoana la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita persona de catre client la orice sucursala BRD; 
taxa de servicii la bord in valoare de 30 USD/persoana (se achita pe vas); 
cina de Revelion la un restaurant local (optionala); 
asigurarea medicala de calatorie (optionala); 
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; 
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 USD persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie; 
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice; 
bauturile alcoolice 
bauturile non alcoolice imbuteliate. 


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale): 
28.12: Bucuresti 06:00 Paris 08:25 durata zborului: 3h25min 
28.12: Paris 10:10 Miami 14:10 durata zborului: 10h 
07.01: Miami 16:40 Paris 07:15 (a doua zi) durata zborului: 8h35min 
08.01: Paris 09:40 Bucuresti 13:35 durata zborului: 2h55min 


DESCRIEREA VASULUI DE CROAZIERA SI A CABINELOR: 
Carnival Sensation este un vas de croaziera construit avand la baza ideea unei vacante complete, in care drumul este la fel de important ca destinatia. Punand la dispozitie 10 punti dotate cu optiuni de cazare, unitati de alimentatie si divertisment, vasul oferta oaspetilor sai o experienta complexa si completa. Capacitatea vasului este de 2.056 pasageri, acesta avand un total de 26 de tipuri de cabine. 
In ceea ce priveste serviciile de masa, la bordul navei se afla o varietate de restaurante precum: Guys Burger Joint, Blueiguana Cantina (mancare mexicana), Lido Marketplace (restaurant tip bufet), Pizza Pirate, The Chefs Table (tur privat al bucatariei + specialitatile bucatarului), Steakhouse Selections, Green Eggs and Ham Breakfast, Swirls (inghetata si iaurt inghetat) sau The Carnival Deli. 
Optiunile pentru divertisment de la bordul vasului sunt multiple, in lista acestora inscriindu-se: Zumbini (kids club), spectacole pentru toate gusturile, Camp Ocean (pentru copiii de pana la 11 ani), Playlist Productions (teatru), centru SPA (masaj, sauna, servicii de infrumusetare), club de comedie, o multitudine de piscine destinate atat adultilor cat si celor mici, tobogane pe apa, Piano Bar, seri de karaoke, jocuri de Black Jack si de Bingo, magazine, arcada de jocuri, clase de fitness, casino, biblioteca, sala de internet, precum si multe altele. Astfel, Carnival Sensation este un vas de croaziera modern care ofera posibilitati de divertisment sau de relaxare pentru toti turistii aflati la bordul sau. 
Cabina interioara categoria 4A 
cabina interioara este modul cel mai accesibil din punct de vedere al pretului pentru a face o croaziera, iar cabinele interioare de la bordul Carnival Sensation nu sunt doar confortabile, ci cuprind toate elementele necesare unui sejur placut. 
Cabina exterioara categoria 6A cu hublou (geam) 
Prindeti o licarire din ce se intampla afara, de la cabina cu vedere la ocean de la bordul vasului Carnival Sensation, unde veti avea parte de privelisti cum nu veti mai gasi nicaieri pe uscat. Nu pierdeti rasaritul si apusul soarelui pe mare - aceasta cabina comfortabila este cea mai buna cale prin care puteti experimenta toate acestea! 


INFORMATII DESPRE CROAZIERA: 
Itinerariul poate suferi modificari; 
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri; 
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata; 
Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei. 
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile. 
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor. 
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon. 


GRUP MINIM: 
30 persoane. Supliment grup 25 29 de persoane: 95 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a 
schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare. 


CONDITII FINANCIARE: 
TERMENE DE PLATA: 
 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 
 60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii; 
 20% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii. 


Data limita de inscriere: 02.09.2019. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic e va achita integral. 
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. 
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 
 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii; 
 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii; 
 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii; 
 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii; 
 100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii; 


CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala. 


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei. 


ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA: 
Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei; 
extras de cont personal cu minum 2000 USD; 
1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb; 
adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz; 
copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc); 
in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil; 
copie carte de identitate; 
pentru copii, copie certificat de nastere; 
pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie; 
prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie); 


Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de 
actele prezentate. Termen limita pentru inscriere si transmiterea documentelor: 20.09.2019. 
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI Se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere, aferente zilei in care se efectueaza retragerea.
 
TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI): 
20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI 
25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE 
30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU 
35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA 
40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI 
45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA 
50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL 
55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS 
65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU 
70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU 
80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS 
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES 
NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. 
OBSERVATII: 
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT; NU SE ACCEPTA PASAPORT TEMPORAR; 
ACEST PROGRAM NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI; 
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie; 
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; 
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; 
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite); 
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; 
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program. 
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; 
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii; 
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; 
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii; 
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single; 
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; 
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor; 
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion; 
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective; 
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect; 
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagaelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza; 
oferta a fost calculata pe baza paritatii EUR/USD valabile in luna august 2019; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale; 
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii; 
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa; 
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului; 
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie; 
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua; 
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii. 


Destinatie: SUA

Durata: 1 zi, fara cazare

Miami Beach este un oras - statiune, scaldat de apele Oceanului Atlantic, cu plaje superbe, apa clara si calda, nisip fin si curat. 
Va invitam sa intrati in noul an bucurandu-va de focul de artificii de la miezul noptii, organizat pe celebra plaja din South Beach. Vremea este blanda iar dispozitia este festiva si electrizanta! 
Pentru ca relaxarea sa fie deplina, vom parasi Miami pentru doua zile si vom naviga pe Marea Caraibilor, spre Bahamas, insula pe care Columb a ajuns in 1492, debarcand in Lumea Noua, transformata pentru o vreme in refugiu pentru sclavii liberi, devenita astazi una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta din lume. 


SERVICII INCLUSE: 
transport cu avionul Bucuresti Miami si retur cu compania AIR FRANCE (schimbarea curselor in Paris); 
8 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 4* in Miami AC by Marriott sau similar in Miami Beach; 
2 nopti cazare cu pensiune completa pe vasul CARNIVAL SENSATION in functie de tipul de cabina ales (sunt incluse si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea - doar la bufet, la dozator; 
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport; 
accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori de la bordul vasului; 
transferuri aeroport hotel aeroport; 
transferuri hotel port hotel; 
insotitor roman de grup; 
taxele portuare (pot suferi modificari); 
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari). 


Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, august 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe. 


NU SUNT INCLUSE: 
taxa de viza SUA: 160 USD/persoana la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita persona de catre client la orice sucursala BRD; 
taxa de servicii la bord in valoare de 30 USD/persoana (se achita pe vas); 
cina de Revelion la un restaurant local (optionala); 
asigurarea medicala de calatorie (optionala); 
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; 
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 USD persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie; 
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice; 
bauturile alcoolice 
bauturile non alcoolice imbuteliate. 


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale): 
28.12: Bucuresti 06:00 Paris 08:25 durata zborului: 3h25min 
28.12: Paris 10:10 Miami 14:10 durata zborului: 10h 
07.01: Miami 16:40 Paris 07:15 (a doua zi) durata zborului: 8h35min 
08.01: Paris 09:40 Bucuresti 13:35 durata zborului: 2h55min 


DESCRIEREA VASULUI DE CROAZIERA SI A CABINELOR: 
Carnival Sensation este un vas de croaziera construit avand la baza ideea unei vacante complete, in care drumul este la fel de important ca destinatia. Punand la dispozitie 10 punti dotate cu optiuni de cazare, unitati de alimentatie si divertisment, vasul oferta oaspetilor sai o experienta complexa si completa. Capacitatea vasului este de 2.056 pasageri, acesta avand un total de 26 de tipuri de cabine. 
In ceea ce priveste serviciile de masa, la bordul navei se afla o varietate de restaurante precum: Guys Burger Joint, Blueiguana Cantina (mancare mexicana), Lido Marketplace (restaurant tip bufet), Pizza Pirate, The Chefs Table (tur privat al bucatariei + specialitatile bucatarului), Steakhouse Selections, Green Eggs and Ham Breakfast, Swirls (inghetata si iaurt inghetat) sau The Carnival Deli. 
Optiunile pentru divertisment de la bordul vasului sunt multiple, in lista acestora inscriindu-se: Zumbini (kids club), spectacole pentru toate gusturile, Camp Ocean (pentru copiii de pana la 11 ani), Playlist Productions (teatru), centru SPA (masaj, sauna, servicii de infrumusetare), club de comedie, o multitudine de piscine destinate atat adultilor cat si celor mici, tobogane pe apa, Piano Bar, seri de karaoke, jocuri de Black Jack si de Bingo, magazine, arcada de jocuri, clase de fitness, casino, biblioteca, sala de internet, precum si multe altele. Astfel, Carnival Sensation este un vas de croaziera modern care ofera posibilitati de divertisment sau de relaxare pentru toti turistii aflati la bordul sau. 
Cabina interioara categoria 4A 
cabina interioara este modul cel mai accesibil din punct de vedere al pretului pentru a face o croaziera, iar cabinele interioare de la bordul Carnival Sensation nu sunt doar confortabile, ci cuprind toate elementele necesare unui sejur placut. 
Cabina exterioara categoria 6A cu hublou (geam) 
Prindeti o licarire din ce se intampla afara, de la cabina cu vedere la ocean de la bordul vasului Carnival Sensation, unde veti avea parte de privelisti cum nu veti mai gasi nicaieri pe uscat. Nu pierdeti rasaritul si apusul soarelui pe mare - aceasta cabina comfortabila este cea mai buna cale prin care puteti experimenta toate acestea! 


INFORMATII DESPRE CROAZIERA: 
Itinerariul poate suferi modificari; 
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri; 
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata; 
Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei. 
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile. 
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor. 
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon. 


GRUP MINIM: 
30 persoane. Supliment grup 25 29 de persoane: 95 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a 
schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare. 


CONDITII FINANCIARE: 
TERMENE DE PLATA: 
 20% din pretul pachetului turistic la inscriere; 
 60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii; 
 20% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii. 


Data limita de inscriere: 02.09.2019. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic e va achita integral. 
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea. 
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: 
 5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii; 
 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii; 
 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii; 
 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii; 
 100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii; 


CONDITIE SPECIALA IN CAZUL RETRAGERII DUPA OBTINEREA VIZEI: penalizare integrala. 


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei. 


ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA: 
Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei; 
extras de cont personal cu minum 2000 USD; 
1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb; 
adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz; 
copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc); 
in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil; 
copie carte de identitate; 
pentru copii, copie certificat de nastere; 
pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie; 
prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie); 


Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de 
actele prezentate. Termen limita pentru inscriere si transmiterea documentelor: 20.09.2019. 
IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI Se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere, aferente zilei in care se efectueaza retragerea.
 
TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI): 
20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI 
25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE 
30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU 
35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA 
40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI 
45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA 
50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL 
55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS 
65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU 
70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU 
80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS 
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES 
NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. 
OBSERVATII: 
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT; NU SE ACCEPTA PASAPORT TEMPORAR; 
ACEST PROGRAM NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI; 
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie; 
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; 
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro; 
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite); 
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; 
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program. 
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; 
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii; 
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor; 
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii; 
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single; 
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana; 
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor; 
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion; 
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective; 
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect; 
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagaelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza; 
oferta a fost calculata pe baza paritatii EUR/USD valabile in luna august 2019; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale; 
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii; 
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa; 
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului; 
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie; 
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua; 
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii. 


Itinerariu

Ziua 1

BUCURESTI PARIS MIAMI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 dimineata, pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Miami. Decolare la ora 06:05. Sosire in Paris la ora locala 08:30. Plecare spre Miami la ora 10:10. Vom ajunge in Miami la ora locala 14:10. Transfer si cazare la hotelul AC by Marriott Miami Beach 4* (sau similar), situat pe Collins Avenue, in cea mai renumita zona a orasului, si anume South Beach.

Ziua 2

MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Dupa pranz, optional, tur de Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Pret informativ: 45 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3

MIAMI KEY WEST (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4

MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru pregatirea intrarii in noul an. Seara, optional, participare la cina de Revelion organizata la un restaurant local sau participare la petrecerea publica. Cazare la acelasi hotel. a 13:35.

Ziua 5

LA MULTI ANI 2020! MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari pe cont propriu si relaxare. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6

MIAMI EVERGLADES (optional)
Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei, inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ: 90 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 7

MIAMI BY NIGHT (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. In cursul serii, optional, participare la un tur Miami by Night. Itinerariul va include cele mai importante atractii ale orasului: South Beach, Key Biscane si Mica Havana. Vom face o oprire de aproximativ 40 de minute in Mica Havana unde vom avea timp liber pentru a explora acest cartier emblematic, sa savuram un mojito sau o cafea cubaneza. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 8

MIAMI Imbarcare pe vasul de croaziera
Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru o plimbare pe cont propriu si cumparaturi pana in jurului orei 11:00 cand vom pleca catre portul Miami pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera Carnival Sensation (plecarea din port este prevazuta pentru ora 15:30). Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 9

BAHAMAS
In aceasta zi vasul de croaziera Carnival Sensation va acosta la ora 08:00 dimineata in portul Nassau. La ora 17:00 vasul de croaziera va pleca din nou pe mare. Odata ajunsi in Nassau, vom avea ocazia sa debarcam si sa admiram incantatoarele peisaje tipice Caraibelor dar si locuri de insemnatate istorica, +unele teorii sustinand (urmare a descoperirii unor vestigii marine) ca Atlantida s-ar fi aflat in aceasta zona a lumii. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa. Pe parcursul noptilor de 4/5 si 5/6 ianuarie vasul de croaziera va naviga.

Ziua 10

BAHAMAS MIAMI
Vom acosta in portul din Miami la ora 08:00 dimineata. Dupa incheierea formalitatilor de debarcare se va face transferul din portul Miami la hotelul AC Miami Beach 4* sau similar. Timp liber in Miami pentru relaxare si vizite individuale.

Ziua 11

MIAMI PARIS
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora locala 12:00 si transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 16:40.

Ziua 12

PARIS - BUCURESTI
Sosire in Paris la ora locala 07:15 si decolare spre Bucuresti la 09:40. Aterizare la Bucuresti la ora locala 13:35

Ziua 1

BUCURESTI PARIS MIAMI
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 dimineata, pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Miami. Decolare la ora 06:05. Sosire in Paris la ora locala 08:30. Plecare spre Miami la ora 10:10. Vom ajunge in Miami la ora locala 14:10. Transfer si cazare la hotelul AC by Marriott Miami Beach 4* (sau similar), situat pe Collins Avenue, in cea mai renumita zona a orasului, si anume South Beach.

Ziua 2

MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Dupa pranz, optional, tur de Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Pret informativ: 45 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3

MIAMI KEY WEST (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4

MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru pregatirea intrarii in noul an. Seara, optional, participare la cina de Revelion organizata la un restaurant local sau participare la petrecerea publica. Cazare la acelasi hotel. a 13:35.

Ziua 5

LA MULTI ANI 2020! MIAMI
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari pe cont propriu si relaxare. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6

MIAMI EVERGLADES (optional)
Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei, inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ: 90 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 7

MIAMI BY NIGHT (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. In cursul serii, optional, participare la un tur Miami by Night. Itinerariul va include cele mai importante atractii ale orasului: South Beach, Key Biscane si Mica Havana. Vom face o oprire de aproximativ 40 de minute in Mica Havana unde vom avea timp liber pentru a explora acest cartier emblematic, sa savuram un mojito sau o cafea cubaneza. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 8

MIAMI Imbarcare pe vasul de croaziera
Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru o plimbare pe cont propriu si cumparaturi pana in jurului orei 11:00 cand vom pleca catre portul Miami pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera Carnival Sensation (plecarea din port este prevazuta pentru ora 15:30). Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 9

BAHAMAS
In aceasta zi vasul de croaziera Carnival Sensation va acosta la ora 08:00 dimineata in portul Nassau. La ora 17:00 vasul de croaziera va pleca din nou pe mare. Odata ajunsi in Nassau, vom avea ocazia sa debarcam si sa admiram incantatoarele peisaje tipice Caraibelor dar si locuri de insemnatate istorica, +unele teorii sustinand (urmare a descoperirii unor vestigii marine) ca Atlantida s-ar fi aflat in aceasta zona a lumii. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa. Pe parcursul noptilor de 4/5 si 5/6 ianuarie vasul de croaziera va naviga.

Ziua 10

BAHAMAS MIAMI
Vom acosta in portul din Miami la ora 08:00 dimineata. Dupa incheierea formalitatilor de debarcare se va face transferul din portul Miami la hotelul AC Miami Beach 4* sau similar. Timp liber in Miami pentru relaxare si vizite individuale.

Ziua 11

MIAMI PARIS
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora locala 12:00 si transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 16:40.

Ziua 12

PARIS - BUCURESTI
Sosire in Paris la ora locala 07:15 si decolare spre Bucuresti la 09:40. Aterizare la Bucuresti la ora locala 13:35